Smarte fokuserer som teknologiløsningsvirksomhed på at skabe mere effektive rum ved at kombinere innovation sammen med sundheds-og energiteknologier.

Smarte udvikler plug and play-enheder, der understøtter den nyeste teknologi med innovativ berøring. Det hjælper med at digitalisere arbejdsrummene og træffe datadrevne beslutninger. Vores hovedmål er at sikre sunde, effektive og bæredygtige miljøer med et minimum af menneskelig indgriben. At skabe sunde, effektive og bæredygtige miljøer uden menneskelig indgriben er vores hovedmål.


Image Slider Image


Smarte blev grundlagt i 2013 i Istanbul som en spin-off teknologi virksomhed med fokus på energieffektivitet. Dets tilstedeværelse i Teknopark og universitetets økosystemer har fra begyndelsen forbedret dets syn på teknologi og innovation. Smarte tilpassede sin skalerbare platform til energistyring i bygninger og detailhandlere. I 2018 flyttede Smarte sine aktiviteter til København og er begyndt at skabe end-to-end løsninger i overensstemmelse med effektivitet, produktivitet, sanitære og andre kundebehov.


RÅDGIVENDE BESTYRELSE

Team Member
Melih
BALLIKAYA
Founder & CEO
Team Member
Ayçin
BAYRAKTAROĞLU
Board Member
Team Member
Levent
BAYRAKTAROĞLU
Board Member
Team Member
Erdem
YAVUZ MD. PhD
Board Member
Team Member
M. Nazım
YAVUZ
Board Member
Team Member
Gökhan
ABANOZ
Board Member
Team Member
Sinem TİRKEŞ
Business Development
Manager

Team Member
İsmail ŞAHİN
Research & Development
Manager

Team Member
Makbule GÖZKENÇ
Energy Modelling
Manager

Team Member
Ferruh CENGİZ
Operation
Manager

Team Member
Melike GÜNER
Finance
Manager

Hold

Team Member
Et grønnere og sundere verdensfokus

Hensigten er at investere i sin egen teknologi for at øge samarbejdspartnerens effektivitet med et minimum af menneskelig indblandingskrav, gøre deres miljø mere sammenhængende og sundere og reducere energiforbruget. Smarte har til formål at nå ud til flere samarbejdspartnere over hele verden for at skabe en bedre fremtid sammen. Visionen er at innovere for en grønnere og sundere verden.

Som en ny generation af teknologiløsningsvirksomhed, koncentrerer Smarte sig om at skabe mere effektive rum ved at kombinere innovation med teknologi.

Smarte udvikler plug and play-enheder, der understøtter den nyeste teknologi med innovativ berøring. Det hjælper med at digitalisere arbejdspladserne og træffe datadrevne beslutninger. Vores hovedmål er at skabe sunde, effektive og bæredygtige miljøer med et minimum af menneskelig indgriben.


Grønne innovationer

Smarte er en "Grøn Virksomhed", der konstant udvikler plug and play-enheder og digitale løsninger for menneskeheden og naturen. Effektivitet er vores mest foretrukne ord. Ved at stole på vores teknologi, og dele risikoen med den relevante finansielle struktur gennem modellen for deling af opsparingindtægter. Vi etablerer langsigtede relationer med vores kunder om pålidelighed og tillid.

Entusiastiske

Vi er et ungt, nysgerrigt, entusiastisk professionelt team, der altid er på udkig efter innovative måder at løse problemer på.

Fleksibel

De løsninger, vi opfandt, er fleksible og kan tilpasses til hvert enkelt projekt. Vi bruger de nyeste teknologier og alle de ressourcer, vi har til rådighed, til at levere de bedste løsninger og overvinde dem.

Effektiv

Vores teammedlemmer er gennemprøvede eksperter inden for en lang række forskellige områder. De er fleksible og lydhøre med smidige tankegange. Uafhængighed giver os mulighed for at være hurtige og effektive med hensyn til at opfylde vores kunders behov i korte tidsrammer, samtidig med at vi leverer skræddersyede løsninger.

Bæredygtighed

Bæredygtighed og miljøbeskyttelse er nøglefaktorerne i vores arbejde. Ved at skabe ren energi, der vil vare i årtier, stræber vi efter at sikre, at de projekter, vi udvikler og foranstaltninger, vi gennemfører, ikke kun hjælper vores kunder, men bredere samfund og deres miljø som helhed.

Her er vi


Kontoret i Istanbul

Resitpasa Mah. Katar Cad. ITU Teknokent ARI 6 No:113 Sariyer / ISTANBUL


Kontoret i Danmark

Bryghuspladsen 1473 KØBENHAVN / DANMARK

kom i kontakt med os info@plussmarte.dkLæg en besked